Bonjour täältä Aussi-maasta

 

Pääsin siis perille ehjin nahoin ja nyt hyvin parkkiintuinein persein. Lentokoneen penkillä tuli siis matkustettua hyvinkin puolentoista vuorokautta, no miltei ainakin. 

Muutamia ilmaisia lentokenttä-käyttäytymisen oppitunteja sain - onneksi ilmaisia sellaisia, eivätkä ne tällä kertaa johtaneet minkäänlaiseen epäonnistumiseen omalta kohdaltani. Pääsin perille kuivin jaloin ja erittäin sumuisin päin.

 

Muistutus itselle: muista virkistyä ennen ensiesiintymistä uudessa työpaikassa. Tällä kertaa en niin tehnyt ja taisin jättää itsestäni hieman sekavan ja .. -laisen kuvan. Noh, ystävälliset aussi-isäntäni pistivät sen suoraan jetlagin piikkiin, onneksi. 

 

Pari ensimmäistä päivää meni samassa sumussa - kuljin pitkin kartan ohjaamaa tietä, mutta pää ei ollut mukana. Onneksi luontaiset kaupunkivaistoni varoittivat ja opastivat katseen kääntyvän suuntaan, josta autot tulisivat. Valitettavasti vaistoni olivat vaan vielä suomi-asetuksella ja ainoastaan luontainen joka suuntaan pälyilevä olemukseni pelasti minut muutamalta yliajolta. 

 

Silti, kaikki on muutaman päivän jälkeen hyvin. Asun yhä hostellissa, mutta suunnitelmissa on asua vastaavanlaisessa asumismuodossa vain viikon verran. Tämän jälkeen muutan lokiksi erään työtoverin asuntoon ja sen jälkeen vuokraan huoneen viehättävästä lähiöstä, ainoastaan parinkymmenen minuutin junamatkan päässä keskustasta. Pakko mennä merta edemmäksi kalaan, sillä siellä ne halvemmat tonnikalat korealaisten printtimediasuunnittelijoiden omistamat kolmiot ovat. Onneksi tämän kulttuuritaustan omistavat ihmiset tietävät, miltä tuntuu asua ahtaasti (ja he ovat myös tottuneet siihen) ja suostuvat ottamaan asuntonsa katon alle myös satunnaisia vuokralaisia. Mutta siitä seikkailusta lisää myöhemmin - kun se tulee ajankohtaiseksi (niinkuin "Peukaloisen matkat"  myös etenivät.. säästellään jännitystä..)

 

Ei tässä vielä ole ehtinyt paljoltikaan asioita nähdä, mutta tässä muutamia:

(Sit kun saan ne postattua..) ..to be

 

 

Matkaajaukko ja Hänen SuuRenmoinen SpektaakKelinsa!

 

 

katutaidetta Melbournen kujilta